Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Zwaargewonde en aanhouding bij steekincident Rotterdam

Rotterdam – Zwaargewonde en aanhouding bij steekincident Rotterdam

Even na 20.00 uur werden de hulpdiensten door getuigen gewaarschuwd omdat een man was neergestoken op de Abraham Kuyperlaan. Hij had ruzie gekregen met een groepje jongeren dat daar rondhing. De man raakte ernstig gewond, en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij is inmiddels buiten levensgevaar. Direct is een grote zoektocht gestart naar de verdachten. Rond 21.15 uur kon een 17-jarige jongen uit Rotterdam worden aangehouden.

Het slachtoffer is een 49-jarige man uit Den Haag. Het onderzoek en de zoektocht naar de overige verdachten is in volle gang. Op de locatie waar het gebeurd is en in de omgeving wordt sporenonderzoek verricht, wordt met getuigen en omwonenden gesproken en uitgezocht of er camera’s zijn die het incident opgenomen zijn of die de vluchtroute van de verdachten in beeld brengen.

Heeft u informatie of beelden en hebt u nog niet met de politie gesproken? 
Laat het weten en/of upload uw materiaal via onderstaand tipformulier. U kunt ook bellen met 0900-8844 of, als u anoniem wil blijven, via M. 0800-7000. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding zedenzaak na tip Opsporing Verzocht

In januari 2022 werd een toen 13-jarig meisje slachtoffer van verkrachting. Dit gebeurde i…