Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Jongeren met messen en bivakmutsen aangehouden in centrum Rotterdam

Rotterdam – Jongeren met messen en bivakmutsen aangehouden in centrum Rotterdam

Rondlopen met messen en bivakmutsen in het centrum van Rotterdam valt al niet goed te praten. Een agent in burger met een mes bedreigen ook niet.

Informatie over mogelijke plunderingen zetten agenten en handhavers vanavond op scherp Agenten fouilleerden preventief ruim 70 mensen in de stad. In totaal werden zeven jongeren aangehouden in de leeftijd van 11 tot 22 jaar. Drie van hen hadden een mes op zak. Ook kwamen er nog bivakmutsen tevoorschijn. Twee jongeren konden geen identiteitsbewijs laten zien en twee anderen voldeden niet aan bevel of vordering.

De 22-jarige aangehouden jongen gooide een fles op straat. Toen een agent in burger hem hierop aansprak trok de jongen een mes. Dat had hij beter niet kunnen doen, want met hulp van een andere agent werd hij meteen tegen de grond aan gewerkt. Ook hij zit vast op bureau.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht na gewelddadige straatroof Havenspoorpad

De politie zoekt getuigen van een straatroof op het Havenspoorpad in Rotterdam-Zuid. Daarb…