Home Zuid-Holland Rotterdam Sittard/Rotterdam – Vijf aanhoudingen na schot uit auto

Sittard/Rotterdam – Vijf aanhoudingen na schot uit auto

Dinsdagmiddag rond 15.30 uur kreeg de politie de melding dat er geschoten was op de Stationsstraat in Sittard. De auto van waaruit geschoten werd, werd dinsdagavond aangetroffen in Rotterdam. De vijf inzittenden zijn aangehouden. Er raakte niemand gewond.

De politie startte een onderzoek nadat vanuit een auto een schot was gelost op de Stationsstraat in Sittard. Het kenteken van de auto werd ingevoerd in het ANPR ‘Automatic Number Plate Recognition’. Dinsdagavond dook de auto op in Rotterdam. Rond 21.00 uur werd hij op de Wilhelminakade stopgezet en zijn de vijf inzittenden aangehouden. De vijf mannen, 19 jaar, woonachtig in Engeland, 21 en 23 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats, 27 jaar, uit Hoensbroek en 28 jaar uit Utrecht worden vandaag overgebracht naar Limburg. De auto is in beslag genomen.

Op dit moment is niet duidelijk waar vanuit de auto op geschoten is. De politie onderzoekt de zaak.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht steekincident Varnasingel

De politie zoekt getuigen van een steekincident aan de Varnasingel ter hoogte van de Basra…