Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam Hoogvliet – Dodelijke steekpartij in Hoogvliet

Rotterdam Hoogvliet – Dodelijke steekpartij in Hoogvliet

Een ruzie tussen twee mannen liep vanmiddag uit de hand en eindigde in een dodelijke steekpartij. Reanimatie mocht niet meer baten en een man overleed in de portiek aan zijn verwondingen. De politie hield een 50-jarige man uit Rotterdam Hoogvliet aan als verdachte, hij is bekend bij de hulpverlening.

Op dit moment is nog onduidelijk wie het slachtoffer is. Mede daarom is het ook nog te vroeg om iets te zeggen over de exacte toedracht van de steekpartij. Er vindt nu sporenonderzoek plaats en de rechercheurs zijn volop bezig met het verkrijgen van informatie en het inventariseren en analyseren van deze gegevens. 

Wie weet meer?
Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u informatie die van belang kan zijn? Alle informatie is welkom op 0900-8844. Weet u meer, maar blijft u liever anoniem? Neem dan concact op met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee personen aangehouden voor poging woninginbraak Westhovenplein

Een minderjarige jongen en een man zijn vrijdag 13 december rond 20.15 uur aangehouden op …