Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Cold Case ‘Geert de Raeymaeker’ in Bureau Rijnmond.

Rotterdam – Cold Case ‘Geert de Raeymaeker’ in Bureau Rijnmond.

In Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van politie en Justitie op Rijnmond, wordt wekelijks aandacht gevraagd voor verschillende misdrijven. Deze week is dat een zgn. Cold Case, de moord op Geert de Raeymaeker in 2003.

Een schietpartij in een huis in Rotterdam. Eén man wordt gedood en een tweede raakt gewond. Het gebeurde in de nacht van zaterdag 29- op zondag 30 maart 2003 om ongeveer 00.50 uur. Het dodelijk slachtoffer is de 36-jarige Geert de Raeymaeker. Hij is met meerdere kogels om het leven gebracht. Geert woonde in Boom in België. Hij had daar een vleesverwerkend bedrijf.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding zedenzaak na tip Opsporing Verzocht

In januari 2022 werd een toen 13-jarig meisje slachtoffer van verkrachting. Dit gebeurde i…