Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Twee jongens aangehouden na steekincident Haltewachter

Rotterdam – Twee jongens aangehouden na steekincident Haltewachter

Agenten hebben twee jongens van 16 en 17 jaar uit Rotterdam aangehouden na een steekincident op de Haltewachter in Rotterdam. Hier raakte een 21 jarige Rotterdammer bij gewond.

Rond 20.00 uur troffen ambulancemedewerkers de 21-jarige man gewond aan op de Haltewachter. Hij was kort daarvoor in een auto gestoken en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Agenten namen de auto in beslag en stelden sporen veilig. Al snel kwam in het onderzoek twee verdachten in beeld. Agenten hielden een 17-jarige verdachte nog dezelfde avond aan in zijn woning in Rotterdam. De 16-jarige verdachte meldde zich vannacht bij het politiebureau Slotlaan. Ook hij is aangehouden. 

De toedracht is nog onduidelijk. Het onderzoek is nog in volle gang. Heeft u informatie wat het team kan helpen in het onderzoek, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of vul onderstaand formulier in. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen winkeloverval gezocht

De politie zoekt getuigen van een gewapende winkeloverval aan de Beatrijsstraat op zondaga…