Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Schietpartij Nieuwe Binnenweg staat niet op zich

Rotterdam – Schietpartij Nieuwe Binnenweg staat niet op zich

Slechts 1 tip leverde de uitzending van Opsporing Verzocht over de schietpartij aan de Nieuwe Binnenweg op. Terwijl het onderzoeksteam ervan overtuigd is dat er meer getuigen zijn én dat deze getuigen essentieel zijn om de zaak op te lossen. En niet alleen deze zaak. De schietpartij op de Nieuwe Binnenweg staat namelijk niet op zich.

Het aantal schietpartijen is dit jaar hoog. De politie doet er alles aan om het tij te keren. Preventief fouilleren, gericht surveilleren en controleren en onderzoeken naar schietpartijen krijgen hoogste prioriteit. Daarnaast worden ook worden onorthodoxe middelen ingezet; begin dit jaar mochten mensen hun wapen inleveren zonder straf, sinds oktober is de beloning voor het tippen van een vuurwapen verhoogd en binnenkort start een pilot met persoonsgericht fouilleren.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding zedenzaak na tip Opsporing Verzocht

In januari 2022 werd een toen 13-jarig meisje slachtoffer van verkrachting. Dit gebeurde i…