Home Zuid-Holland Rotterdam Hoogvliet – Man neergestoken bij woningoverval Hoogvliet

Hoogvliet – Man neergestoken bij woningoverval Hoogvliet

Bij een overval op een woning aan de Abadanstraat in Hoogvliet is een 50-jarige man woensdagmorgen zwaar gewond geraakt. Hij werd neergestoken door de overvallers. De man is overgebracht naar het ziekenhuis; de daders zijn voortvluchtig. De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien of meer informatie hebben.

Rond tien voor elf in de ochtend werd er aangebeld bij het adres aan de Abadanstraat, waarop de man open deed. Voor de deur stonden twee mannen, die om geld schreeuwden. Ze duwden het slachtoffer naar binnen en doorzochten het huis. Of ze iets buit hebben gemaakt, is onduidelijk. In de woning werd de man twee keer gestoken, waarna de daders het huis uit vluchtten. Het slachtoffer werd op straat bloedend en schreeuwend van de pijn gezien door buren, die 112 belden. De politiehelicopter heeft meegezocht naar de overvallers, maar zonder resultaat.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Waarschuwingsschot gelost na melding van vuurwapen Wolphaertsbocht

De politie heeft woensdagavond rond 23:30 uur twee Rotterdammers (20 en 25 jaar oud) aange…