Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verscherpt toezicht op jongeren Charlois en IJsselmonde

Rotterdam – Verscherpt toezicht op jongeren Charlois en IJsselmonde

Groepen jongeren uit Charlois en IJsselmonde die elkaar opzoeken om te vechten, het speelt al langer. Donderdagavond was het raak en hield de politie zes jongeren aan. De ongeregeldheden zoals die van gisteravond vragen om meer en directe inzet. En dit gebeurt ook. Op vrijdagavond was er een integrale actie van de gemeente Rotterdam, het jongerenwerk en de politie. In verschillende wijken in Charlois en IJsselmonde, maar ook in het openbaar vervoer.

Rotterdam

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schietincident in het Vroesenpark

Bij een schietincident in het Vroesenpark is zondagmiddag een 35-jarige man uit Maassluis …