Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verscherpt toezicht op jongeren Charlois en IJsselmonde

Rotterdam – Verscherpt toezicht op jongeren Charlois en IJsselmonde

Groepen jongeren uit Charlois en IJsselmonde die elkaar opzoeken om te vechten, het speelt al langer. Donderdagavond was het raak en hield de politie zes jongeren aan. De ongeregeldheden zoals die van gisteravond vragen om meer en directe inzet. En dit gebeurt ook. Op vrijdagavond was er een integrale actie van de gemeente Rotterdam, het jongerenwerk en de politie. In verschillende wijken in Charlois en IJsselmonde, maar ook in het openbaar vervoer.

Rotterdam

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Gezocht – Mishandeling fietser – Langegracht- Leiden

Op zaterdagmiddag 24 december rond 12.15 uur is een 83-jarige man heel hard van zijn fiets…