Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Inbrekers KFC Binnenwegplein gezocht

Rotterdam – Gezocht – Inbrekers KFC Binnenwegplein gezocht

Op zaterdag 31 augustus wordt de bedrijfsleider van de Kentucky Fried Chicken onaangenaam verrast als hij via de achteringang van zijn restaurant op het Binnenwegplein naar binnen wil gaan. De deur staat open en de vuilnisbakken, die hij echt de voorgaande avond had binnen gezet, staan buiten. Ook binnen staat de deur open en nog vervelender, de deur van de kluis ook. Er blijkt een geldbedrag te zijn weggenomen.

Als de politie de camerabeelden uitkijkt, zien zij hoe drie mannen met capuchons op hun hoofd even na twaalven ’s nachts met een sleutel het restaurant binnengaan en ook de kluis openen. Van twee van hen is het gezicht duidelijk te zien. Helaas herkent niemand van Kentucky Fried Chicken de mannen. Daarom roepen we uw hulp in.

Wie herkent een van de mannen op de beelden of weet meer over deze inbraak te vertellen? Meld u dan bij de politie via de Opsporingstiplijn: 0800-6070 of vul het tipformulier in. Anoniem melden kan ook: 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht – portiek beschoten Goudse Rijweg

Vanochtend rond 05.30 uur ontdekte een bewoner van de Goudse Rijweg meerdere kogelinslagen…