Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Politie zoekt schutters Poolsterplein

Rotterdam – Gezocht – Politie zoekt schutters Poolsterplein

Wie zijn de schutters die op dinsdag 10 september op het Poolsterplein bij het Alexandrium schoten losten? Vanavond in Opsporing Verzocht worden er beelden getoond en een reconstructie van de carjacking.

Politie maakt beelden schieten bij winkelcentrum openbaar
Op dinsdag 10 september werd er rond half 10 ’s ochtends geschoten vlakbij het winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam. Twee inzittenden  van een Range Rover ontsnapten daarbij aan de dood, net als tientallen omstanders. De daders, vermoedelijk een man en een vrouw, carjackten daarna een Audi. In Opsporing Verzocht voor het eerste beelden van die ochtend, en een interview met de vrouw wier auto werd opgeëist.

Heeft u tips? Bel dan met de opsporingstiplijn op 0800-6070 of als u liever anoniem blijft met 0800-7000.

 

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht – portiek beschoten Goudse Rijweg

Vanochtend rond 05.30 uur ontdekte een bewoner van de Goudse Rijweg meerdere kogelinslagen…