Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie onderzoekt gewapende overval op supermarkt Statenweg

Rotterdam – Politie onderzoekt gewapende overval op supermarkt Statenweg

Bij een overval op een supermarkt woensdagavond rond 20.30 uur aan de Statenweg in Rotterdam, is een onbekend geldbedrag en sigaretten buitgemaakt. De overval werd gepleegd door een man. Hij bedreigde de 19-jarige caissière met een vuurwapen. Hierna ging de overvaller er lopend vandoor richting de Van der Meydestraat. Daarna pakte hij de fiets en vluchtte richting het Vroesenpark. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Rotterdam

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vechtpartijen en twee jongeren met steekwonden op Zuid

Donderdagavond was het onrustig in Charlois. Groepen jongeren zochten elkaar op en zaten e…