Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Maandagavond 23 september Bergweg afgesloten voor autoverkeer

Rotterdam – Maandagavond 23 september Bergweg afgesloten voor autoverkeer

Op dinsdag 31 juli 2018 is er op de Bergweg (kruising Roderijselaan/Zwart Janstraat) een zeer ernstig ongeluk gebeurd. Daarbij waren een automobilist en een voetganger betrokken. De voetganger is als gevolg van dit ongeval overleden. Het onderzoek naar dit ongeval is nog altijd in volle gang en daarom vindt op maandag 23 september een reconstructie plaats van het ongeval, Hiervoor wordt de Bergweg afgesloten tussen 20.00 – 24.00 uur tussen Schiekade/Schieweg en Zaagmolenstraat.

De Bergweg is voor alle verkeer –behalve hulpdiensten- afgesloten. De stoep is wel beschikbaar voor voetgangers. Oversteken kan alleen via aangewezen oversteekplaatsen. De RET zal via een omleiding rijden. Zij communiceren daarover via hun kanalen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Tweede verdachte aangehouden voor steekincident in supermarkt Rotterdam Zuid

Politieagenten hielden gisteren een 15-jarige jongen uit Schiedam aan die verdacht wordt v…