Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte schietincident Westkousdijk eerder betrokken bij schietincident

Rotterdam – Verdachte schietincident Westkousdijk eerder betrokken bij schietincident

De 22-jarige Rotterdammer die gezocht werd voor het doodschieten van de 25-jarige Gino Oliveira op 3 juli van dit jaar aan de Westkousdijk blijkt eerder betrokken te zijn geweest bij een schietincident op 1 juli op het Henegouwerplein.

Op 1 juli kwam bij de politie een melding binnen dat er eerder op de avond schoten waren gehoord op het Henegouwerplein. Bij onderzoek werd een patroon gevonden maar ontbraken verdere sporen naar betrokkenen. Uit het lopende onderzoek naar de dood van Oliveira is het vermoeden ontstaan dat er op 1 juli op de deze verdachte is geschoten door een 21-jarige Rotterdammer, die daarvoor op 20 augustus is aangehouden. Na de aanhouding werd bij de doorzoeking van de woning waar de 21-jarige verdachte verbleef een geladen vuurwapen aangetroffen. De politie onderzoekt het verband tussen de schietincidenten van 1 juli en 3 juli.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Twee mannen gewond na steekpartij in woning Flakkeesestraat

Een 34-jarige man is afgelopen nacht zwaargewond geraakt bij een steekpartij in een woning…