Home Zuid-Holland Rotterdam Nederland – Opsporing Verzocht: schietpartij Rotterdam

Nederland – Opsporing Verzocht: schietpartij Rotterdam

Een woning aan de Transvaalstraat in Rotterdam is in de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 augustus meerdere malen beschoten. Daarbij zijn geen slachtoffers gevallen. De politie is op zoek naar getuigen.

Op camerabeelden is te zien dat de schutter op een scooter rond 01:30 uur komt aanrijden in de Transvaalstraat. Hij stopt, schiet meermaals op een woning en gaat er vervolgens weer vandoor. Politieagenten die snel ter plaatse waren vonden kogelhulzen, die later door de forensische opsporing zijn veilig gesteld. De politie is op zoek naar mensen die meer informatie over deze zaak hebben.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht – portiek beschoten Goudse Rijweg

Vanochtend rond 05.30 uur ontdekte een bewoner van de Goudse Rijweg meerdere kogelinslagen…