Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drugsvangst in de Narcissenstraat

Rotterdam – Drugsvangst in de Narcissenstraat

In een woning aan de Narcissenstraat in Rotterdam deed de politie gisteravond een inval. Hierbij hebben de agenten een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Een 42-jarige man uit Syrië en 48-jarige Spaanse vrouw zijn aangehouden. In de woning stond niemand ingeschreven.

De politie reageerde op basis van informatie dat er in de woning drugs aanwezig zou zijn. Dit bleek terecht. De drugsvangst bestaat uit vermoedelijk cocaine, ketamine, XTC-pillen, crystal meth en versnijdingsmiddelen. Daarnaast zijn er twee vuurwapens en een groot geldbedrag van enkele tienduizenden euro’s in beslag genomen. Voorafgaand aan de doorzoeking van de woning deed de brandweer een onderzoek naar de aanwezigheid van eventuele chemische stoffen in de woning. Dit bleek niet het geval.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Wie herkent de overvallers en een fietsendief in Bureau Rijnmond?

In Bureau Rijnmond, het Regionaal opsporingsprogramma van politie en Justitie, wordt morge…