Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drugsvangst in de Narcissenstraat

Rotterdam – Drugsvangst in de Narcissenstraat

In een woning aan de Narcissenstraat in Rotterdam deed de politie gisteravond een inval. Hierbij hebben de agenten een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Een 42-jarige man uit Syrië en 48-jarige Spaanse vrouw zijn aangehouden. In de woning stond niemand ingeschreven.

De politie reageerde op basis van informatie dat er in de woning drugs aanwezig zou zijn. Dit bleek terecht. De drugsvangst bestaat uit vermoedelijk cocaine, ketamine, XTC-pillen, crystal meth en versnijdingsmiddelen. Daarnaast zijn er twee vuurwapens en een groot geldbedrag van enkele tienduizenden euro’s in beslag genomen. Voorafgaand aan de doorzoeking van de woning deed de brandweer een onderzoek naar de aanwezigheid van eventuele chemische stoffen in de woning. Dit bleek niet het geval.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Verdachte (14) aangehouden voor mishandeling Willem de Zwijgerlaan

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de mishandeling en het overlijden van een 71-jar…