Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Beroving leidt naar tas met duizenden euro’s

Rotterdam – Beroving leidt naar tas met duizenden euro’s

Wat gisteravond begon met een melding van een vuurwapen, eindigde met de vondst van een tas met duizenden euro’s. Alle betrokken hoofdrolspelers zagen het politiebureau van binnen: drie van hen in een cel, en drie als getuigen.

Drie mannen sloegen gisteravond vanaf de Chinese Tuin op de vlucht, nadat agenten een melding kregen dat een van hen mogelijk een vuurwapen bij zich had. Twee van hen werden via een speciale benaderingstechniek, die voor gevaarlijke verdachten wordt ingezet, bij de Pruimentuin aangehouden. Nummer drie maakte kennis met de politiehond, die ‘m vond in de bosjes. De man werd in zijn been gebeten. De drie mannen zijn aangehouden. Het gaat om een 22-jarige en twee 27-jarigen, alle drie Rotterdammers.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – 300 kilo coke en drie aanhoudingen op de Maasvlakte

Na een tip heeft de politie 300 kilo cocaïne gevonden in een auto op de Maasvlakte. De dri…