Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Mannen belagen politieagent op Nieuwe Binnenweg

Rotterdam – Mannen belagen politieagent op Nieuwe Binnenweg

Een politieagent raakte donderdagavond gewond tijdens een poging een man, die onder invloed was van drank en lachgas en geen rijbewijs had, ervan te weerhouden met een auto de weg op te gaan. De bestuurder en een kompaan mishandelden de agent. Ze zijn allebei aangehouden.

Agenten zagen via de beelden van cameratoezicht rond 21.15 uur dat een man, die even daarvoor alcohol had gedronken, op de Nieuwe Binnenweg in een auto stapte. Twee collega’s gingen erop af om de man te controleren. Toen een van de agenten het bestuurdersportier opende, zat de bewuste man achter het stuur en inhaleerde de inhoud van een ballon. In het middenconsole van het voertuig zag de agent een geopend flesje bier staan. De agent twijfelde geen moment en meldde de man direct dat hij een rijverbod kreeg. Dat was nog voordat de agent ook constateerde dat de man geen rijbewijs had.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vrouw overleden na mishandeling

Bij een ruzie in een woning aan de Schammenkamp in Rotterdam-Charlois is zaterdag 25 janua…