Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vrouw overlijdt na aanrijding Gordelweg

Rotterdam – Vrouw overlijdt na aanrijding Gordelweg

Op de Gordelweg in Rotterdam-Noord zijn gisteravond om kwart over tien een 70-jarige vrouw en haar hond omgekomen nadat ze werden aangereden door een auto. Hulpverleners reanimeerden de vrouw , helaas overleed zij. De automobilist reed weg na de aanrijding. Direct werd een onderzoek ingesteld naar zijn identiteit.

(foto stockfoto politie)

De 56-jarige man is even later aangehouden. De auto waar de aanrijding vermoedelijk mee is gebeurd, is daar ook gevonden. De man is aangehouden, een blaastest heeft aangetoond dat de man onder invloed was van alcohol. Hij zit nog vast.

Het team verkeer van de politie heeft gisteravond ter plaatse onderzoek gedaan. Daarbij is onder meer gebruik gemaakt van een drone van de brandweer, om goede overzichtsbeelden te maken. Het onderzoek naar het dodelijk ongeluk gaat vandaag verder.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee jongens aangehouden voor bezit balletjespistool

De politie hield vrijdagmiddag 24 januari in een woning aan de Fahrenheitstraat twee jonge…