Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Ernstig gewonde man gevonden in woning Geldersestraat Rotterdam

Rotterdam – Gezocht – Ernstig gewonde man gevonden in woning Geldersestraat Rotterdam

In de ochtend van 2 juli ging een vader langs bij het huis van zijn 34-jarige zoon aan de Geldersestraat, en vond hem bewusteloos en zwaar gewond. Het vermoeden is dat de man ’s nachts door iemand is verwond, maar omdat het slachtoffer nog altijd in coma ligt, hebben we nog niet met hem kunnen spreken.

Het onderzoek leidde inmiddels naar een 37-jarige Rotterdammer, hij is aangehouden. Desondanks zijn we nog dringend op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over wat er met het slachtoffer is gebeurd. Uw informatie kan cruciaal zijn!

Is u in de nacht van 1 op 2 juli iets bijzonders opgevallen? Woont u in de omgeving van de woning en is er in de nachtelijke uren aangebeld? Heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Bel 0900-8844 of vul het tipformulier in. Anoniem informatie delen? 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding Rotterdam Centrum

Op Coolsingel in Rotterdam Centrum hield de politie vanmorgen vroeg een 26-jarige Rotterda…