Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen schietpartij Westkousdijk / Slamatstraat gezocht

Rotterdam – Getuigen schietpartij Westkousdijk / Slamatstraat gezocht

De politie zoekt getuigen van een schietpartij die woensdagavond 3 juli net na zessen plaatsvond aan de Westkousdijk in Rotterdam. Hierbij raakte een 25-jarige man zwaar gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De man zat achterin een auto toen hij werd beschoten. De auto reed met het slachtoffer nog een stukje door de Slamatstraat. Daar is het slachtoffer uit de auto gehaald. De schutter wist te ontkomen in een zwarte personenauto. Op straat zijn hulzen gevonden.

Heeft u iets gezien van de schietpartij? Heeft u gezien hoe en waarheen de schutter vluchtte? Of heeft u wellicht camerabeelden? Alle informatie is welkom. Bel de opsporingstiplijn 0800-6070, of meld uw informatie anoniem via M op 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Installatie nieuwe lichting politiekids Leiden

Een nieuwe lichting politiekids wordt donderdag 14 november rond 14.00 uur in de gymzaal v…