Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vrouw (49) om het leven gekomen bij steekincident Rotterdam-Zuid

Rotterdam – Vrouw (49) om het leven gekomen bij steekincident Rotterdam-Zuid

Bij een steekincident aan de Homerusstraat in Rotterdam-Zuid is dinsdagavond rond 20.15 uur een 49-jarige vrouw om het leven gekomen. Naar de dader is met grote inspanning gezocht, hij is nog niet gevonden. We gaan uit van een incident in de relationele sfeer.

*foto is een stockfoto

Gelijk na de alarmering stelden de hulpdiensten alles in het werk om het slachtoffer te redden. Het mobiel medisch team haastte zich naar het adres en er stond een spoedtransport klaar om haar naar het ziekenhuis te brengen, maar het mocht allemaal niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse. 
Intussen werd direct een onderzoek ingesteld naar de dader. Er werd met getuigen gesproken en via Burgernet een signalement verspreid. Onderzoek op verschillende lokaties leidden nog niet naar de dader. Het onderzoek naar hem, en op de plaats van het incident, gaat door. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag, Wassenaar, Leiden – Woningoverval Lage Nieuwstraat in Team West

Vanavond in Team West besteden we aandacht aan een woningoverval op de Lage Nieuwstraat in…