Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Opvallend onopvallend gedrag leidt naar groot bedrag

Rotterdam – Opvallend onopvallend gedrag leidt naar groot bedrag

Het was prachtig weer vrijdag, maar een 44-jarig man uit Den Haag en een 33-jarige Hoogvlieter kwamen waarschijnlijk niet voor de zon en een verfrissende duik naar het Nessestrand. Het viel agenten op dat ze enorm hun best deden om geen aandacht te trekken, maar toen ze uiteindelijk in hun auto stapten ontkwamen ze niet aan de controle. In de auto lagen enkele tienduizenden euro’s verstopt.

Vanwege het mooie weer en de recente overlast waren er extra mensen in dienst om een oogje in het zeil te houden. Drie mannen die rondhingen rond een dure auto, en bij het zien van politie vlug vertrokken vielen op. Een snelde weg op een scooter, twee anderen liepen in de richting van de winkels. Collega’s van toezicht Nesselande hielden de twee echter in de gaten.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Installatie nieuwe lichting politiekids Leiden

Een nieuwe lichting politiekids wordt donderdag 14 november rond 14.00 uur in de gymzaal v…