Home Zuid-Holland Rotterdam Driebergen; Rotterdam – Politie treft 600 kilo lachgas aan in busje

Driebergen; Rotterdam – Politie treft 600 kilo lachgas aan in busje

Afgelopen donderdag troffen collega’s van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid en van de regionale eenheid Rotterdam een veel te zwaar beladen busje aan op de Capelseweg in Rotterdam. Bij controle bleek het busje 267 gascilinders te vervoeren met daarin ruim 600 kilo lachgas. Vervoer van meer dan twee kilo lachgas is alleen toegestaan onder strikte voorwaarden. De politie waarschuwde al eerder over het vervoer van lachgas. Het vormt een potentieel gevaar voor de bestuurder en de overige weggebruikers.

Landelijke Eenheid

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam Hoogvliet – Dodelijke steekpartij in Hoogvliet

Een ruzie tussen twee mannen liep vanmiddag uit de hand en eindigde in een dodelijke steek…