Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Wapen gevonden bij onderzoek huiselijk geweld

Rotterdam – Wapen gevonden bij onderzoek huiselijk geweld

Bij een melding en onderzoek van huiselijk geweld hebben agenten een vuurwapen met patronen gevonden. Ze hielden een 30-jarige man uit Rotterdam aan. Het onderzoek begon op maandagmiddag nadat een 25-jarige vrouw de hulp van de politie vroeg toen ze in haar tuin van een woning op de Nassauhaven stond.

Politiemensen zagen daar dat ze letsel op haar voorhoofd had. De vrouw was door de verdachte geslagen en hij zou een pistool in de woning hebben. Agenten hielden hem direct aan. Het vuurwapen lag in de meterkast.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man aangehouden na steekincident in woning

De politie heeft zondag 18 augustus een 44-jarige man uit Den Haag aangehouden na een stee…