Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie onderzoekt overval kledingwinkel

Rotterdam – Politie onderzoekt overval kledingwinkel

De politie onderzoekt de overval op een kledingwinkel vrijdagmiddag aan de Kreeftstraat in Rotterdam en komt daarbij graag in contact met getuigen. Bij de overval raakte niemand gewond.

Tegen half een kwam een man de zaak binnen. Hij viel direct op door zijn opvallende outfit; een zwarte, lange pruik, een rode regenjas en een roze rolkoffer. Maar waar de medewerkster écht van schrok, is het mes waar hij haar mee bedreigde. De opvallende overvaller -tussen de 50 en 60 jaar oud- eiste geld, kreeg dat en vertrok. Buiten deed hij zijn pruik af en jas uit, stopte dat in de koffer en liep het naastgelegen woningcomplex binnen. Toegesnelde agenten kamden het complex uit en kregen daarbij bijstand van de politiehelikopter. Ze vonden de koffer met kleding. De overvaller en het geld vonden ze niet. De zoektocht daarnaar wordt voorgezet.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – 300 kilo coke en drie aanhoudingen op de Maasvlakte

Na een tip heeft de politie 300 kilo cocaïne gevonden in een auto op de Maasvlakte. De dri…