Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte overval hotel aangehouden na diepgaand onderzoek

Rotterdam – Verdachte overval hotel aangehouden na diepgaand onderzoek

Rechercheurs van het Regionale Overvallen Team van de politie hebben woensdag een 23-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor een overval op een hotel. Deze gebeurde maandagmorgen 27 mei in de lobby van het hotel aan het Weena.

De verdachte stond die morgen in de lobby om een flesje drinken te kopen. Hij liep naar de medewerkster achter de balie. Uit het niets trok hij een mes en eiste geld. De hevig geschrokken medewerkster rende meteen weg. De overvaller ging achter haar aan. Zij wist zich gelukkig in veiligheid te stellen. De overvaller deed een greep uit de kassalade en rende het hotel uit.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gorinchem – Dief probeert gestolen spullen terug te verkopen in Gorinchem

Eerst spullen stelen uit een auto en dan contact opnemen met het slachtoffer om het prober…