Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vuurwapen in beslag genomen bij preventief fouilleren

Rotterdam – Vuurwapen in beslag genomen bij preventief fouilleren

Preventief fouilleren zorgde er zaterdagavond voor dat er een vuurwapen in beslag kon worden genomen. Het wapen zat in het tasje van een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, die op de Gaesbeekstraat in Rotterdam werd gecontroleerd.

De man liep rond 22.00 uur over de Gaesbeekstraat, toen agenten hem aanspraken. Op de vraag of hij wapens bij zich droeg reageerde hij ontkennend. Uit de controle die volgde bleek echter het tegendeel. Uit het tasje dat de man om zijn nek droeg visten agenten van Flexteam-Zuid eerst een mes en vervolgens een vuurwapen. In het wapen zat daadwerkelijk een patroon. De verdachte is aangehouden, de wapens veiliggesteld voor sporenonderzoek. Een doorzoeking van twee woningen waar de man vaak verblijft, leverde geen bijzondere vondsten op.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Recherche zoekt getuigen van mishandeling

De recherche zoekt getuigen van een mishandeling op 17 augustus op de Laan van Poot. Een 3…