Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen van vechtpartij Zuiderpark

Rotterdam – Politie zoekt getuigen van vechtpartij Zuiderpark

Wat begon als een gezellige familiebarbecue in het Zuiderpark eindigde met een bezoekje aan het ziekenhuis. Na een forse vechtpartij hield de politie een verdachte aan en zijn er twee mannen behandeld in het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

Afgelopen zondagavond rond 19.45 uur ontstond er in het Zuiderpark ter hoogte van de Kromme Zandweg een woordenwisseling tussen een barbecueënde familie en een groep mannen die op dezelfde plek een potje cricket wilde spelen. Deze woordenwisseling liep hoog op en mondde uit in een vechtpartij tussen beide partijen waarbij twee personen gewond zijn geraakt. Een 51-jarige man uit Rotterdam is aangehouden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Recherche zoekt getuigen van mishandeling

De recherche zoekt getuigen van een mishandeling op 17 augustus op de Laan van Poot. Een 3…