Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drie daders proberen juwelier Hordijk te overvallen

Rotterdam – Drie daders proberen juwelier Hordijk te overvallen

Drie mannen probeerden woensdagochtend om 09.15 uur met een mes een juwelier aan de Hordijk binnen te dringen. De deur zat op slot, dus ver komen ze niet. Als de daders dat merken, maken ze rechtsomkeert en vluchten. Ondanks dat het bij een poging is gebleven, is de eigenaar enorm geschrokken van wat had kúnnen gebeuren.

De juwelier is onderin een dijkwoning gevestigd en bereikbaar via de tuin aan de achterkant. Het slachtoffer zat in zijn zaak te werken toen hem opviel dat er drie mannen in de tuin stonden. Ze droegen capuchons over hun hoofden en een van hen had een mes in zijn hand. Ze liepen op de deur van de zaak af, maar merkten al snel dat die op slot zat. Een voorzorgsmaatregel die het slachtoffer had genomen na een eerdere overval. De daders wachtten niet op wat zou komen en gingen er vandoor in de richting van de Keverdijk. De gewaarschuwde politie was er snel, maar het onderzoek in de omgeving leidde nog niet naar de daders.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Delft, ‘s-Gravenzande, Den Haag – Aantal verdachten in Delfts sextortion-onderzoek stijgt naar 48

Het aantal aangehouden verdachten in een grootscheeps onderzoek naar sextortion is in de a…