Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Man beschoten Allard Piersonstraat; politie zoekt getuigen

Rotterdam – Gezocht – Man beschoten Allard Piersonstraat; politie zoekt getuigen

Een 31-jarige man is dinsdagavond 21 mei neergeschoten op de Allard Piersonstraat. Het slachtoffer reed om 20.53 uur in zijn auto toen hij werd beschoten. Er waren die avond veel getuigen op straat met wie de politie hoopt te spreken.

Het slachtoffer raakte door het incident zwaargewond en ligt sindsdien in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie neemt de zaak hoog op en doet sindsdien onafgebroken onderzoek. Binnen dat onderzoek zijn enkele getuigen gesproken, maar er waren die avond veel getuigen op straat. Meer dan nu bekend.

Ieder klein detail over deze zaak kan het onderzoek verder helpen. Het is dus van groot belang dat mensen die iets hebben gezien, zich melden bij de politie. Ook als je denkt dat wat je hebt gezien niet belangrijk is.

Vertrouwelijk en anoniem
Wie vertrouwelijk wil praten met de politie kan terecht bij Team Nationale Inlichtingen: 079 345 8 9999. Ook anoniem is het mogelijk om een tip door te geven via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gorinchem – Dief probeert gestolen spullen terug te verkopen in Gorinchem

Eerst spullen stelen uit een auto en dan contact opnemen met het slachtoffer om het prober…