Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Wie zag man vluchten na schietpartij Putselaan?

Rotterdam – Wie zag man vluchten na schietpartij Putselaan?

De politie is dringend op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de schietpartij zondagavond bij een café aan de Putselaan. Rond 22:15 uur werd na een ruzie op straat een kogel afgevuurd. Eén verdachte werd aangehouden, maar een tweede wist te ontkomen. De politie is geholpen met informatie over deze man.

Eerder op de avond onstond ruzie in het café tussen een bezoeker en de eigenaren. De bezoeker vertrok, maar kwam later op de avond met een tweede man terug. Een worsteling die vervolgens in het café startte, eindigde op straat, waarbij een van de mannen een schot loste. Niemand raakte gewond.
De schutter werd door omstanders in bedwang gehouden en werd door de toegesnelde agenten aangehouden. Het gaat om een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De tweede man kon vluchten. Hij ging er in een auto vandoor.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Bezorger beroofd van lachgasflessen

Een bezorger reed zondagavond in zijn bus met lachgasflessen naar het bezorgadres aan de S…