Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen carjacking

Rotterdam – Politie zoekt getuigen carjacking

Een 18-jarige man uit Sliedrecht werd dinsdagmiddag hardhandig uit zijn auto getrokken aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Op straat werd hij mishandeld. Daarbij raakte hij gewond. Na de mishandeling, gingen de belagers er met zijn auto vandoor. De politie onderzoekt de carjacking en komt daarbij graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer zat rond 17.00 uur te bellen in zijn auto, toen een onbekende man het portier opentrok en hem probeerde uit zijn voertuig te trekken. Even later verscheen een tweede man. Gezamenlijk lukte het hen de Sliedrechter uit zijn auto te trekken. Eenmaal buiten sloot nog een man aan. Ze sloegen het slachtoffer en gingen er daarna in zijn auto, met daarin onder meer zijn tas, vandoor. De Sliedrechter wilde nog achter zijn voertuig aangaan, maar zag al snel in dat dat geen zin had. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan de verwondingen in zijn gezicht.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rozenburg – Reconstructie dodelijk verkeersongeval Rozenburg

Vrijdagmiddag 8 november heeft er rond vier uur op de Boulevard in Rozenburg een ernstig v…