Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Tankstation Adriaan Volkerlaan wederom overvallen. Getuigen gezocht

Rotterdam – Tankstation Adriaan Volkerlaan wederom overvallen. Getuigen gezocht

Zaterdagnacht rond 22.30 uur overvielen twee daders het tankstation aan de Adriaan Volkerlaan in Rotterdam-Zuid. Het onderzoek naar de daders is in volle gang. Misschien zijn er mensen die iets bijzonders is opgevallen rond de tijd en plek van de overval, wij hopen dat zij met ons in contact willen komen.

Een gemaskerde man bedreigde de werknemers met een vuurwapen en eiste geld. Zijn handlanger bleef gedurende de overval bij de schuifdeuren wachten. Toen de geschrokken medewerkers geld hadden overhandigd, gingen ze er snel vandoor, waarschijnlijk in de richting van de Adriaan de Jongstraat.

Beide daders zijn niet al te lang en hadden een tenger postuur: de gemaskerde man was zo’n 1.60-1.70, droeg een masker en een capuchon, een zwarte jas en een zwarte spijkerbroek. De tweede dader werd door de slachtoffers ongeveer 1.50 geschat, jonger en kleiner dan de andere dader.

Getuigen van de overval en mensen die misschien iets is opgevallen voor of na de overval, vragen we om contact met ons op te nemen. Dat kan via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via onderstaand tipformulier. Daar kunnen ook eventuele (camera)beelden worden geupload.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – 300 kilo coke en drie aanhoudingen op de Maasvlakte

Na een tip heeft de politie 300 kilo cocaïne gevonden in een auto op de Maasvlakte. De dri…