Home Zuid-Holland Rotterdam Arnhem Rotterdam – Uit de hand gelopen ripdeal in Opsporing Verzocht

Arnhem Rotterdam – Uit de hand gelopen ripdeal in Opsporing Verzocht

In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 april wordt uitgebreid aandacht besteed aan een uit de hand gelopen ripdeal van maandag 25 februari jl. Die middag rond 14.00 uur hebben vier mannen een afspraak in een woning aan de Corrie Tendeloostraat. De afspraak gaat over drugs maar loopt volledig uit de hand. Hierbij raakt één van de mannen ernstig gewond wanneer hij wordt beschoten.

Twee dagen later werd een 34-jarige inwoner van Arnhem aangehouden. De twee andere mannen, die vermoedelijk uit de omgeving van Rotterdam komen, zijn nog voortvluchtig. De mannen zijn gefilmd door bewakingscamera’s in de omgeving. Deze worden in de uitzending getoond. Daarnaast wordt van de ontmoeting een reconstructie getoond.

De uitzending begint op dinsdagavond 30 april om 20.30 uur en zal de volgende dag om 12.00 uur worden herhaald op NPO2.

2019085766 (JT)

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Overval juwelier Paul Krugerlaan Den Haag

Op dinsdag 24 december rond 11.00 uur vond er een overval plaats op juwelier aan de Paul K…