Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Pakketbezorger overvallen, politie zoekt getuigen

Rotterdam – Pakketbezorger overvallen, politie zoekt getuigen

Een pakketbezorger werd op vrijdagavond 19 april overvallen door vermoedelijk twee mannen. De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen.

(stockfoto politie)

De pakketbezorger reed op het Wolvepad in Rotterdam-zuid toen een wit busje zijn weg blokkeerde. Een van de overvallers stapte uit het busje, opende het portier van de bezorger en zette een mes op zijn keel. Vervolgens werd het slachtoffer vastgebonden en opende een tweede overvaller de schuifdeur van de bezorgbus. Vanuit de laadruimte van de bus zijn vervolgens diverse pakketten weggenomen. De verdachten zijn vervolgens weggelopen, een van hen droeg een grijs t-shirt. De bezorger is geschrokken, maar raakte niet gewond.

Het team dat de overval onderzoekt komt graag in contact met getuigen. Was u vrijdagavond rond half zeven in de omgeving van het Wolvepad, en heeft u iets gezien dat het onderzoek mogelijk verder kan helpen? Heeft u wellicht het witte busje zien rijden, of de overvaller met een grijs t-shirt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844, anoniem melden kan ook 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vechtpartijen en twee jongeren met steekwonden op Zuid

Donderdagavond was het onrustig in Charlois. Groepen jongeren zochten elkaar op en zaten e…