Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Op zoek naar drugs in een onderbroek

Rotterdam – Op zoek naar drugs in een onderbroek

Agenten hielden vrijdagmiddag aan de Bentincklaan een 27-jarige Rotterdammer aan voor het bezit van harddrugs. De verdovende middelen zaten verstopt in zijn boxershort.

Belastingdienst, douane en politie hielden die middag een grote verkeerscontrole, gericht op het tegengaan van ondermijnende criminaliteit. Er werden bijna 100 auto’s gecontroleerd. Daarvan nam de belastingdienst er 8 in beslag, omdat de eigenaren een schuld open hadden staan. Anderen lastte hun schuld direct in; de belastingdienst inde in totaal 39.000 euro.

De politie schreef onder meer zes bekeuringen uit voor rijden zonder gordel, vijf voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden en voor het rijden zonder rijbewijs. Verschillende overtreders betaalden ruim 600 euro voor al eerder uitgeschreven bekeuringen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Coldcase Hanegraaff

De 75-jarige Peternella Hanegraaff, alleenstaand wordt op 17 maart 1996 dood gevonden in h…