Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam/Hoogvliet – Rotterdamse carjacker aangehouden na waarschuwingsschot

Rotterdam/Hoogvliet – Rotterdamse carjacker aangehouden na waarschuwingsschot

Donderdagnacht rond 02.15 uur werd onder bedreiging van een vuurwapen een auto gestolen van twee slachtoffers op de Veemarktstraat in Rotterdam. Vanmorgen rond 06.30 uur zagen agenten de auto met de verdachte in Hoogvliet. Na een waarschuwingsschot kon de 44-jarige Rotterdammer daar worden aangehouden op de Alsemstraat.

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.15 uur bedreigde stapte een man in de auto bij twee slachtoffers die op de Veemarktstraat in Rotterdam stonden. Hij bedreigde hen met een vuurwapen en eiste geld en hun spullen. Daarna joeg hij ze uit de auto en ging er mee vandoor in de richting van de Goudse Rijweg. De geschrokken slachtoffers deden hun verhaal bij de politie en de auto werd gelijk in de systemen gezet.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schoten gelost Papendrechtsestraat; geen gewonden

Een getuige meldt kort na midddernacht dat er schoten worden gelost in de Papendrechtsestr…