Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie start groot onderzoek na fatale brand Hilledijk

Rotterdam – Politie start groot onderzoek na fatale brand Hilledijk

Zaterdagmiddag kwam een 27-jarige Rotterdammer om het leven na een felle brand in een pand aan de Hilledijk. De brand is vermoedelijk aangestoken. Een team van 20 rechercheurs is een uitgebreid onderzoek gestart.

Even voor 14:00 uur werd melding gemaakt van de brand die vermoedelijk op de eerste etage ontstond. De bewoner van de tweede verdieping probeerde de vlammen via een raam te ontvluchten en viel naar beneden. Op dat moment was er niemand anders in het pand aanwezig. Door de brand en zijn val, raakte de man zwaar gewond. De gezamenlijke inspanning van hulpverleners en publiek mocht niet baten. Het slachtoffer bezweek aan zijn verwondingen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vijf gewonden na aanrijding; politie zoekt getuigen

Bij een ernstig ongeval op de kruising van de Tjalklaan en de Franselaan zijn gisteravond …