Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drie verdachten voor schietincident Wapenstraat

Rotterdam – Drie verdachten voor schietincident Wapenstraat

Op woensdag 27 februari is er door een aantal mannen op elkaar geschoten in de Wapenstraat. Meteen daarna is er iemand aangehouden. Al eerder hielden rechercheurs een tweede verdachte aan en afgelopen dinsdag een derde. Naar de vierde wordt nog gezocht. Heeft u informatie?

Het was ongeveer 16.30 uur die woensdagmiddag toen er een groepje mannen begon te schieten op elkaar. Snel nadat de agenten er waren werd er een 29-jarige Rotterdammer aangetroffen in de Maliestraat, een zijstraat van de Wapenstraat.  Hij lag op de grond tussen geparkeerde auto’s en bleek gewond aan zijn been. De man is overgebracht naar een ziekenhuis waar hij later die dag werd aangehouden. Na onderzoek door agenten in de directe omgeving is in de Maliestraat een vuurwapen in een container aangetroffen. Rechercheurs startten meteen een onderzoek.

Op 10 maart is een tweede verdachte aangehouden en afgelopen dinsdag een derde. Het gaat om twee mannen van 22 en 26 jaar, beiden uit Rotterdam. De eerste twee verdachten zijn inmiddels heengezonden, maar blijven verdachte. De derde verdachte wordt vandaag voorgeleid. De politie gaat verder met het onderzoek en hoopt de vierde verdachte op te sporen.

Wie heeft informatie over de vierde verdachte?
Wat er zich precies heeft afgespeeld die middag, is nog niet helemaal duidelijk. De politie heeft inmiddels met heel wat getuigen gesproken. Dit heeft belangrijke informatie opgeleverd, maar we zijn nog op zoek naar de vierde verdachte. Heeft iemand informatie over hem? Of andere tips? Neem  dan contact op met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt ook onderaan het tipformulier invullen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Danice Anonaivy Pinedo

Danice is weggelopen van huis. Familie en politie maken zich ernstig zorgen. Danice heeft …