Home Zuid-Holland Rotterdam Hoogvliet – Politie zoekt tweede dader overval supermarkt

Hoogvliet – Politie zoekt tweede dader overval supermarkt

De politie heeft met behulp van bezoekers van een supermarkt aan de Akkerwinde een 20-jarige Rotterdammer met een mes aangehouden voor een overval. De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte. Éen klant is gewond geraakt, hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Op vrijdag  rond 13.45 uur is er een gewapende overval gepleegd op een supermarkt aan de Akkerwinde. Hierbij is één van de bezoekers van de winkel gewond geraakt aan zijn schouder.  Met hulp van aanwezigen in de supermarkt heeft de politie kort na de overval één verdachte aan kunnen houden. De 20-jarige man is mee naar het bureau.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rozenburg – Reconstructie dodelijk verkeersongeval Rozenburg

Vrijdagmiddag 8 november heeft er rond vier uur op de Boulevard in Rozenburg een ernstig v…