Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Volharding agenten leidt tot aanhoudingen in Rotterdam

Rotterdam – Volharding agenten leidt tot aanhoudingen in Rotterdam

Stug volhouden en niet opgeven heeft op 9 april in Rotterdam tot de aanhouding van twee mannen geleid.

Foto’s politie Rotterdam

De politie kreeg op deze dinsdagmiddag informatie binnen dat op de Boergoensestraat in Rotterdam, een 20-jarige man die verdacht wordt van een woningoverval in Alphen aan den Rijn, was gezien. De man zou in die straat met een vrouw in een auto zijn gestapt en zijn weggereden. Agenten gingen direct naar de straat toe, maar troffen de man niet meer aan. De verdachte had kennelijk gezien dat de agenten naar hem uitkeken, besloot elders uit te stappen en weg te rennen. De agenten raakten hem kwijt, maar gaven niet op.

Uitkammen
Meerdere agenten besloten de omgeving uit te kammen en al snel zagen zij de verdachte opnieuw. In de tussentijd had hij andere kleding weten aan te trekken, maar die wisseltruc stond zijn herkenning niet in de weg. Op de Melissantstraat werd hij alsnog aangehouden en met hem een 22-jarige Rotterdammer, die in zijn gezelschap was. Mogelijk had hij de 20-jarige verdachte aan andere kleding geholpen. Bij doorzoekingen werden harddrugs en twee vuurwapens gevonden en in beslaggenomen. De mannen zitten vast.

Foto politie

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vluchten heeft geen zin voor bestuurder onder invloed

Tot twee keer toe probeerde een Schiedammer (31) aan de politie te ontkomen in de nacht va…