Home Zuid-Holland Rotterdam Alphen aan den Rijn – Aanhouding in onderzoek naar overval in woning

Alphen aan den Rijn – Aanhouding in onderzoek naar overval in woning

De politie heeft dinsdag 9 april een 20-jarige man uit Rotterdam in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van het plegen van een overval in een woning aan de Marga Klompéstraat in Alphen aan den Rijn.

Een echtpaar werd vrijdag 5 april omstreeks 20.30 uur in hun woning aan de Marga Klompéstraat bestolen door een man die een afspraak had gemaakt nadat zij een horloge te koop hadden aangeboden op Marktplaats. De man kwam vrijdagavond naar de woning, bekeek het horloge en liep naar buiten om geld  te halen. De man draaide zich echter bij de voordeur om en bedreigde de bewoners met een wapen. De man nam naast het te koop aangeboden horloge ook het horloge van de vrouw mee en verliet de woning.

Een zoekactie in de omgeving leidde toen nog niet naar de aanhouding van een verdachte. De verdachte kwam in het onderzoek van de recherche al snel in beeld waarna dinsdag de verdachte kon worden aangehouden. De politie heeft op meerdere verblijfadressen van de verdachte huiszoekingen gedaan op zoek naar de gestolen goederen. De man is in verzekering gesteld voor verder verhoor en wordt vrijdag 12 april voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie doet passantenonderzoek vanwege steekincident bij verkeersruzie Rotterdam-Zuid

De politie houdt vrijdagavond 23 augustus tussen 20.00 uur en 21.00 uur een passantenonder…