Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt overvallers winkel Franselaan

Rotterdam – Politie zoekt overvallers winkel Franselaan

Twee mannen, beiden met een mes, overvielen vrijdagavond een winkel aan de Franselaan. Met geld en sigaretten zetten ze het daarna op een lopen richting de Deensestraat. Niemand raakte gewond. De politie roept getuigen op zich te melden.

Het was rond 20.45 uur dat de twee overvallers de winkel binnen kwamen. Ze bedreigden het personeel met een mes en eisten geld. Ook sigaretten nam het tweetal mee. Rennend gingen ze er vandoor richting de Deensestraat en de Rotterdamse dijk. Er raakte gelukkig niemand gewond. Het overvallersduo droeg een donkere jas en een spijkerbroek. Ze waren beiden vrij klein, rond de 1.65 meter. Heeft u iets gezien of gehoord wat kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem wilt blijven. Ook kunt u onderaan het tipformulier invullen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Mishandelde vrouw gaat achter dader aan

Een vrouw zit vrijdagavond 20 september met haar vrouw op de Lijnbaan een hapje te eten al…