Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Bejaarden slachtoffer van laffe babbeltrucs

Rotterdam – Bejaarden slachtoffer van laffe babbeltrucs

Twee agenten voor de deur, die zeggen op zoek te zijn naar twee ontsnapte mannen en graag willen controleren of er geen waardevolle spullen weg zijn. Een 78-jarige vrouw die woont op de Beukelsweg in Rotterdam liet de mannen met deze smoes te goeder trouw binnen. Na vertrek bleek haar geld verdwenen. De vrouw was woensdag rond 11.20 uur een van de drie bejaarde slachtoffers van babbeltrucs in Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Twee mannen belden om 12.45 uur aan bij een 85-jarige vrouw op de Bazelstraat. Ook hier vertelden de verdachten op zoek te zijn naar twee mannen en vroegen of de vrouw nog haar geld en sieraden had. Het slachtoffer liet haar sieraden zien die later dus weg waren. Waarschijnlijk zat hier een derde verdachte te wachten in een auto waarmee de mannen wegreden. Het lijkt erop dat de twee die aanbelden dezelfde twee zijn die eerder op de Beukelsweg waren.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Danice Anonaivy Pinedo

Danice is weggelopen van huis. Familie en politie maken zich ernstig zorgen. Danice heeft …