Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam en Spijkenisse – Gezocht – Politie zoekt getuigen van schietincidenten Overschie en Spijkenisse

Rotterdam en Spijkenisse – Gezocht – Politie zoekt getuigen van schietincidenten Overschie en Spijkenisse

Eind februari vonden er twee schietincidenten, kort na elkaar, plaats. De politie onderzoekt of ze met elkaar te maken hebben. Heeft u informatie?

Bij een schietincident op een bedrijventerrein aan de Overschieseweg in Rotterdam in de nacht van zondag 24 op maandag 25 februari rond 03.00 uur raakte een 39-jarige Schiedammer gewond. Vrienden brachten hem met een schotwond naar het ziekenhuis. Vooraf aan het schietincident werd er gevochten. In de nacht van maandag 25 februari op dinsdag 26 februari is er geschoten op een woning aan de Kikkerveen in Spijkenisse. Dit gebeurde rond half twee ‘s nachts. De bewoner zat op dat moment thuis op de bank in de woonkamer en is niet gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart naar beide incidenten en bekijkt of ze mogelijk met elkaar te maken hebben.

Getuigen gezocht
We roepen mensen op die getuige waren van een van de incidenten om contact met ons op te nemen.  Misschien zegt de combinatie van de getoonde voertuigen gebruikt bij het incident aan de Overschieseweg in Rotterdam iemand iets.
Of is er iemand iets anders opgevallen, of heb je mogelijk beelden waar de betrokkenen opstaan, of wil je andere informatie delen? Bel dan 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven: 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Groep met bivakmutsen en vuurwapens blijkt ‘clipshoot’

Ongeruste getuigen melden vrijdagavond dat op het Prinsenplein jongeren met bivakmutsen en…