Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt overvaller Hoornsingel

Rotterdam – Politie zoekt overvaller Hoornsingel

Een bewoner aan de Hoornsingel kreeg dinsdag de schrik van zijn leven. Hij opende de voordeur en keek recht in de loop van een vuurwapen.

Door het keukenraam zag de bewoner rond 21.00 uur een man met capuchon voor zijn deur staan. Omdat hij gebogen stond, was hij in de veronderstelling dat hij hulp nodig had. De man deed open en kreeg meteen een vuurwapen op zich gericht. Van schrik gooide hij de deur dicht, waarop de man verdween. Ondanks de goede afloop, wil de politie de overvaller graag aanhouden. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem wilt blijven. Het onderstaande tipformulier invullen, kan ook.

 

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Mishandelde vrouw gaat achter dader aan

Een vrouw zit vrijdagavond 20 september met haar vrouw op de Lijnbaan een hapje te eten al…