Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Woningovervallers Bronkhorst Rotterdam gezocht

Rotterdam – Woningovervallers Bronkhorst Rotterdam gezocht

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 23.30 uur, drongen twee daders een woning aan de Bronkhorst in Rotterdam binnen en bedreigden de aanwezigen met een vuurwapen. Ze gingen er vervolgens vandoor met hun bezittingen, en vluchtten met een auto. De slachtoffers kunnen een goed signalement geven van de daders. We vragen getuigen en mensen die meer informatie hebben om zich te melden.

De slachtoffers omschrijven de twee daders als mannen van tussen de 20 en 25 jaar. Dader 1 is lichtgetint, ongeveer 1.75m en droeg een blauw trainingspak van Nike met witte strepen en zilveren accenten. Hij heeft zwart kort haar, een witte pet en een tattoo van Chinese tekens aan de rechterkant van zijn nek. De tweede dader is iets kleiner, zo’n 1.70. Hij heeft een donkerdere huid, twee vlechten tot op zn schouders, een breed postuur en droeg een zwarte broek, rood trainingsjack en zwarte jas. Hij droeg een witte pet van Nike. 

Toen agenten de melding kregen, zijn ze gelijk een onderzoek naar de daders gestart. Mensen die meer informatie hebben of misschien zelfs camerabeelden van de directe omgeving ten tijde van het incident, worden gevraagd contact op te nemen via onderstaand tipformulier of te bellen met 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, kunt u ook bellen met M. 0800-7000. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Groep met bivakmutsen en vuurwapens blijkt ‘clipshoot’

Ongeruste getuigen melden vrijdagavond dat op het Prinsenplein jongeren met bivakmutsen en…