Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen van beroving en gijzeling

Rotterdam – Politie zoekt getuigen van beroving en gijzeling

De politie zoekt getuigen van een beroving en gijzeling van een 18-jarige man uit Kloosterzande. De verdachten beroofden het slachtoffer onder bedreiging van een vuurwapen, onder andere van zijn telefoon en portemonnee. Dat gebeurde op dinsdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur.

Het slachtoffer verklaart dat hij die middag met een klasgenoot op Lijnbaan liep en plotseling iets in zijn rug voelde. Ook zei iemand zei dat hij moest meelopen. Ter hoogte van een kledingwinkel op de Aert van Nesstraat, werd hij een auto ingeduwd.  Met in totaal vier verdachten, werd het slachtoffer enige tijd rondgereden de auto.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Mishandelde vrouw gaat achter dader aan

Een vrouw zit vrijdagavond 20 september met haar vrouw op de Lijnbaan een hapje te eten al…