Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie doet grote vangst Rotterdam Zuid: flink geldbedrag, drugs en wapens

Rotterdam – Politie doet grote vangst Rotterdam Zuid: flink geldbedrag, drugs en wapens

Naar aanleiding van ontvangen informatie over een mogelijke verdachte van witwassen en drugshandel heeft de politie een 59-jarige man en 56 -jarige vrouw aangehouden. En niet zonder succes, op zijn verblijfplaats aan de Burghsluissingel troffen agenten een geldbedrag van ruim €20.000,- en een ruime hoeveelheid verdovende middelen waaronder ongeveer 250 XTC-pillen en 12g heroïne aan.

Vervolgens zijn agenten het woonadres van de Rotterdammer aan de Slinge binnen gestapt, aldaar werd onder andere een vuurwapen, pepperspray, losse munitie, drugs, versnijdingsmiddelen en nog meer contant geld in beslag genomen. De twee familieleden, een 34-jarige vrouw en 26-jarige man waren aanwezig in het pand en werden aangehouden op verdenking van bezit van verdovende middelen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leidschendam – Overval op supermarkt Leidschendam in Team West

In de uitzending van vanavond is de man te zien die op donderdagavond 10 januari de Dirk v…